Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 1, 55 m² 250 € (Qytet Student)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Qyteti Studenti | Sauk
- Location Rruga + Nr.
- Qytet Student
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 55 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 250 €
Apartament 1+1 me qera - Qytet Studenti (VR006)
Apartament 1+1 me qera - Qytet Student
Vendndodhja:Qytet Student,Tiranë
Sipërfaqe: 55m2
Kati:1
Çmimi: 250€ / muaj
🛋 Organizimi:
•1+1
Përshkrimi:
Jepet me qira apartament në zonën e Qytetit Studenti, një nga zonat më të preferuara për banim falë qetësisë, aksesit të lehtë dhe afërsisë me institucionet arsimore. Apartamenti ndodhet në katin e parë të një ndërtese të mirëmbajtur dhe ofron një organizim funksional të hapësirës, të përshtatshëm për banim individual, çift apo studentë. Zona është e qetë dhe e sigurt, me të gjitha facilitetet në afërsi si transport publik, supermarkete, farmaci dhe shërbime të tjera të nevojshme për jetesë të përditshme.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, na kontaktoni!
Tel: +355 69 673 4461
VR006
Cel. : +355 69 673 4461

🛋 Organizimi:
•1+1

Jepet me qira apartament në zonën e Qytetit Studenti, një nga zonat më të preferuara për banim falë qetësisë, aksesit të lehtë dhe afërsisë me institucionet arsimore. Apartamenti ndodhet në katin e parë të një ndërtese të mirëmbajtur dhe ofron një organizim funksional të hapësirës, të përshtatshëm për banim individual, çift apo studentë. Zona është e qetë dhe e sigurt, me të gjitha facilitetet në afërsi si transport publik, supermarkete, farmaci dhe shërbime të tjera të nevojshme për jetesë të përditshme.

Tel: +355 69 673 4461

Cel. : +355 69 673 4461
Contact WhatsApp
Location information