Tirane, jepet me qera apartament 1+1 Kati 1, 41 m² 200 € (Qytet Studenti)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Qyteti Studenti | Sauk
- Location Rruga + Nr.
- Qytet Studenti
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 41 m²
- Nr dhoma
- 1 dhome
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 200 €
Garsoniere me Qera – Qytet Studenti (VR003)
Garsoniere me Qera – Qytet Studenti
Vendndodhja: Qytet Studenti
Sipërfaqja: 40 m²
Kati: 1 (në një shtëpi private, me hyrje më vete)
🛋 Mobilim: I mobiluar
Çmimi: 20.000 Lekë / muaj
Përshkrimi:
Jepet me qira një garsoniere komode në katin e parë të një shtëpie private në zonën e Qytetit Studenti. Ambienti ka hyrje më vete, gjë që ofron privatësi dhe qetësi për banorët. Sipërfaqja prej 40 m² është e organizuar në një ambient të vetëm që përfshin hapësirën e fjetjes, kuzhinën dhe një tualet të ndarë.
Garsonierja ofrohet e mobiluar dhe është gati për banim të menjëhershëm, ideale për studentë apo individë që kërkojnë një zgjidhje ekonomike dhe praktike në një zonë shumë të kërkuar.
Zona e Qytetit Studenti ofron të gjitha shërbimet e nevojshme në afërsi, si njësi tregtare, transport publik, dhe lidhje të shpejtë me pjesët kryesore të qytetit.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
Na kontaktoni në 069 673 4461
VR003
Cel. : 069 673 4461

🛋 Mobilim: I mobiluar

Jepet me qira një garsoniere komode në katin e parë të një shtëpie private në zonën e Qytetit Studenti. Ambienti ka hyrje më vete, gjë që ofron privatësi dhe qetësi për banorët. Sipërfaqja prej 40 m² është e organizuar në një ambient të vetëm që përfshin hapësirën e fjetjes, kuzhinën dhe një tualet të ndarë.
Garsonierja ofrohet e mobiluar dhe është gati për banim të menjëhershëm, ideale për studentë apo individë që kërkojnë një zgjidhje ekonomike dhe praktike në një zonë shumë të kërkuar.
Zona e Qytetit Studenti ofron të gjitha shërbimet e nevojshme në afërsi, si njësi tregtare, transport publik, dhe lidhje të shpejtë me pjesët kryesore të qytetit.

Na kontaktoni në 069 673 4461

Cel. : 069 673 4461
Contact WhatsApp
Location information