Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 6, 70 m² 1.050 € (SQUARE 21)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Location Rruga + Nr.
- SQUARE 21
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 1050 €
JEPET ME QIRA APARTAMENT LUKSOZ 1+1 – SQUARE 21, TIRANË
I pozicionuar në kompleksin prestigjioz Square 21, një nga rezidencat më moderne dhe të kërkuara në Tiranë, apartamenti ofron kombinimin perfekt të komoditetit, elegancës dhe aksesit strategjik me qendrën e qytetit. Zona karakterizohet nga infrastrukturë elitare, administrim cilësor dhe facilitete të shumta në afërsi.
Detaje të pronës:
Tipologji: 1+1
Sipërfaqe: 70 m²
Kati: 6
Pallat i ri me ashensor
1 tualet modern
Ballkon
Mobilim luksoz dhe bashkëkohor, i kuruar nga arkitekt
Ambient ndenjeje elegant dhe funksional
Kuzhinë moderne e integruar
Ndriçim natyral gjatë gjithë ditës
Planimetri e rregullt dhe organizim optimal i hapësirës
Apartamenti ofron standard të lartë jetese, privatësi dhe rehati maksimale, ideal për individë ose çifte që kërkojnë një ambient modern në një nga komplekset më premium të kryeqytetit.
Çmimi: 100.000 Lekë / muaj
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
067 672 2221
Kodi i pronës: KL600
Cel. : 0676722221
I pozicionuar në kompleksin prestigjioz Square 21, një nga rezidencat më moderne dhe të kërkuara në Tiranë, apartamenti ofron kombinimin perfekt të komoditetit, elegancës dhe aksesit strategjik me qendrën e qytetit. Zona karakterizohet nga infrastrukturë elitare, administrim cilësor dhe facilitete të shumta në afërsi.
Apartamenti ofron standard të lartë jetese, privatësi dhe rehati maksimale, ideal për individë ose çifte që kërkojnë një ambient modern në një nga komplekset më premium të kryeqytetit.
Çmimi: 100.000 Lekë / muaj
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
067 672 2221
Kodi i pronës: KL600
Cel. : 0676722221
Contact WhatsApp
Location information