Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 5, 70 m² 650 € (Komuna e Parisit, pranë Kompleksit Dinamo)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Location Rruga + Nr.
- Komuna e Parisit, pranë Kompleksit Dinamo
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 650 €
(Jam agjent)
Jepet me Qira Apartament 1+1 te Komuna e Parisit, pranë Kompleksit Dinamo
Adresa: Komuna e Parisit, pranë Kompleksit Dinamo
Sipërfaqe totale: 70 m²
Sipërfaqe neto: 63 m²
Kati: 5
Tipologjia: 1+1
Numri i dhomave të gjumit: 1
Numri i tualeteve: 1
Ashensor: Po
Ballkon: Po
Post parkimi: Po
Përshkrimi:
Jepet me qira një apartament 1+1 i pozicionuar në katin e 5-të, në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – Komuna e Parisit, shumë pranë Kompleksit Dinamo dhe afër liqenit artificial.
Apartamenti është i organizuar nga një ambient i bollshëm dhe plot dritë që përfshin sallonin dhe kuzhinën, një dhomë gjumi komode dhe një tualet.
Zona ofron qetësi, siguri dhe akses të shpejtë në çdo shërbim të përditshëm, duke përfshirë markete, farmaci, banka, shkolla, kafene, restorante dhe linja të transportit publik.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : 0699785120

Jepet me qira një apartament 1+1 i pozicionuar në katin e 5-të, në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – Komuna e Parisit, shumë pranë Kompleksit Dinamo dhe afër liqenit artificial.
Apartamenti është i organizuar nga një ambient i bollshëm dhe plot dritë që përfshin sallonin dhe kuzhinën, një dhomë gjumi komode dhe një tualet.
Zona ofron qetësi, siguri dhe akses të shpejtë në çdo shërbim të përditshëm, duke përfshirë markete, farmaci, banka, shkolla, kafene, restorante dhe linja të transportit publik.

Cel. : 0699785120
Location information