Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 5, 56 m² 600 € (Rruga Saraceve)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Saraceve
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 56 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 600 €
Në një nga zonat më të kërkuara dhe më të gjalla të Tiranës, pranë Pazarit të Ri, ofrohet për qira një apartament 1+1, i pozicionuar në Rrugën e Saraceve. Zona është tejet e aksesueshme dhe mjaft e preferuar si për banim, ashtu edhe për qëndrime afatshkurtra.
Apartamenti ndodhet në një pallat të ri, të mirëadministruar, me ashensor dhe me hyrje të siguruar përmes sistemi me çip ose kod. Ambienti është i arreduar me mobilim bashkëkohor dhe komod, i menduar në çdo detaj për të ofruar një jetesë të qetë dhe funksionale.
I përshtatshëm si për banorë afatgjatë, ashtu edhe për qira afatshkurtër nëpërmjet platformave si Airbnb, ky apartament përfaqëson një zgjedhje cilësore dhe të përshtatshme për të gjithë ata që kërkojnë të jetojnë në zemër të qytetit, me të gjitha facilitetet përreth.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : 0686633366
Apartamenti ndodhet në një pallat të ri, të mirëadministruar, me ashensor dhe me hyrje të siguruar përmes sistemi me çip ose kod. Ambienti është i arreduar me mobilim bashkëkohor dhe komod, i menduar në çdo detaj për të ofruar një jetesë të qetë dhe funksionale.
I përshtatshëm si për banorë afatgjatë, ashtu edhe për qira afatshkurtër nëpërmjet platformave si Airbnb, ky apartament përfaqëson një zgjedhje cilësore dhe të përshtatshme për të gjithë ata që kërkojnë të jetojnë në zemër të qytetit, me të gjitha facilitetet përreth.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : 0686633366
Location information