• Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 4, 87 m² 700 € (Rruga Elbasanit)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Piramida | ETC | RTSH | Stadiumi Arena
Location Rruga + Nr.
Rruga Elbasanit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
87 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
700
Në një nga zonat më të preferuara dhe më dinamike të Tiranës, te Downtown, ofrohet për qira një apartament 1+1 me kuzhinë më vete, i përshtatshëm per këdo që kërkon një banesë praktike dhe të mirëpozicionuar pranë qendrës së qytetit.Apartamenti ndodhet në katin e 4-t të një pallati ekzistues dhe ofron një organizim të rehatshëm të ambienteve, ku hapësirat janë të ndara në mënyrë funksionale. Një nga avantazhet kryesore është ambienti i gatimit i veçuar nga zona e ndenjes, duke krijuar më shumë privatësi dhe komoditet në përditshmëri.Prona disponon dy ballkone, të cilët sjellin më shumë dritë natyrale dhe mundësojnë shfrytëzimin e hapësirës së jashtme. Orientimi Jug garanton ndriçim të mirë gjatë pjesës më të madhe të ditës, ndërsa sistemi i kondicionimit siguron komfort në çdo sezon.Me vendndodhjen e favorshme në Downtown, apartamenti ofron akses të shpejtë drejt qendrës dhe një game të gjerë shërbimesh, biznesesh, bareve, restoranteve dhe faciliteteve të përditshme.

Karakteristikat e Pronës​

• Ambjent ndenje dhe gatimi
  • Vendndodhje: Perballe Down Town, Tiranë
  • Kati 4 banim
  • Dhome Gjumi
  • Tualet
  • 2 ballkone
  • Orientimi Jug
  • Sistem kondicionim

Cel. : 0694535107

WhatsApp
Location information