Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 3, 120 m² 400 € (Fakulteti i Mjekesise)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
- Location Rruga + Nr.
- Fakulteti i Mjekesise
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 120 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 400 €
Agjencia Morina jep me qira Hyrje Private 2+1+blk, Rruga Ram Sadria prane Fakultetit te Mjekesise, 400 euro/muaj.
• Tipologjia: 2+1
• Adresa:Rruga Ram Sadria prane Fakultetit te Mjekesise dhe QSUT
• e mobiluar
• Kati 3
• me oborr
•
400 euro
Informacion mbi Pronën:
Jepet me qera hyrje private e tipologjise 2+1 prane Spitalit Amerikan 2, ne rrugen Ram Sadria, me një sipërfaqe prej 90 m².
Shtepia është e organizuar ne sallon ndenje, ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, dhe tualeti. Ajo jepet mobiluar dhe eshte e shtruar me parket. Shtepia gjendet ne katin e 3 te viles, me oborr, duke ofruar mundesi parkimi pa pagese ekstra.
Për informacione më të detajuara mos hezitoni të na kontaktoni!
© MORINA REAL ESTATE
Cel. : 355692040544
• Tipologjia: 2+1
• Adresa:Rruga Ram Sadria prane Fakultetit te Mjekesise dhe QSUT
• e mobiluar
• Kati 3
• me oborr
•

Jepet me qera hyrje private e tipologjise 2+1 prane Spitalit Amerikan 2, ne rrugen Ram Sadria, me një sipërfaqe prej 90 m².
Shtepia është e organizuar ne sallon ndenje, ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, dhe tualeti. Ajo jepet mobiluar dhe eshte e shtruar me parket. Shtepia gjendet ne katin e 3 te viles, me oborr, duke ofruar mundesi parkimi pa pagese ekstra.
Për informacione më të detajuara mos hezitoni të na kontaktoni!
© MORINA REAL ESTATE
Detajet
Publikuar më 2 Korrik, 2024 në 10:26 pmPërditësuar 2 Korrik, 2025 at 11:46 am- ID e pronës:MRE-54055
Cel. : 355692040544
Contact WhatsApp
Location information