Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 2, 70 m² 105.000 Leke (Parkim i Perfshire ne Cmim )
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 105000 €
Jepet me qira apartament 1+1 – Komuna e Parisit, Rruga Anton Lufi
Ofrohet për qira një apartament modern 1+1, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në Komunën e Parisit, pranë Rrugës Anton Lufi.
Detajet e pronës:
Apartamenti është i organizuar në sallon me kuzhinë të përbashkët, një dhomë gjumi, një tualet dhe ballkon. Ambientet janë të investuara me kujdes dhe ofrojnë komoditet maksimal për banim afatgjatë.
Qira mujore: 105,000 Lekë
Prona është ideale për individë ose çifte që kërkojnë një apartament modern, funksional dhe në një lokacion shumë të favorshëm.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutem kontaktoni 0692069302 .
Cel. : 0692069302
Ofrohet për qira një apartament modern 1+1, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në Komunën e Parisit, pranë Rrugës Anton Lufi.
- Sipërfaqe bruto: 70 m²
- Sipërfaqe neto: 60 m²
- Kati i 2-të
- Orientim lindje, me ndriçim natyral gjatë gjithë paradites
- Totalisht i mobiluar
- Mobilim dhe elektro-shtëpiake të reja
- Post parkimi i përfshirë në çmim
Apartamenti është i organizuar në sallon me kuzhinë të përbashkët, një dhomë gjumi, një tualet dhe ballkon. Ambientet janë të investuara me kujdes dhe ofrojnë komoditet maksimal për banim afatgjatë.
Prona është ideale për individë ose çifte që kërkojnë një apartament modern, funksional dhe në një lokacion shumë të favorshëm.
Cel. : 0692069302
Location information