Ju prezantojmë një apartament luksoz 1+1 në Golden Tower, një nga godinat më prestigjioze në zemër të qytetit.

Apartamenti ndodhet në katin e 13-të, duke ofruar një pamje panoramike mbresëlënëse mbi qytetin.

Projektimi dhe mobilimi janë realizuar me vëmendje të veçantë ndaj detajeve, duke mos ofruar vetëm ndjesinë e një shtëpie, por duke imponuar një stil unik dhe elegant, përmes përdorimit të materialeve dhe përfundimeve nga më cilësoret në treg.

Apartamenti është i mobiluar me mobilje dizajni, duke përfshirë marka prestigjioze si Pierre Cardin pjese e Prestige Home.

Materiale premium si quarzi, druri dhe lëkura janë kombinuar në mënyrë perfekte me teknologji smart, e cila përfshin:

Kontrollin inteligjent të perdeve

Kontrollin e ndriçim

Kontrollin e paisjeve

Dyshemeja e dizenjuar me dru inxhinierik dhe pllake ku kjo e fundit është e pajisur me sistem ngrohjeje, duke garantuar komoditet maksimal gjatë gjithë vitit.

Organizimi:

Ambient ndenjeje me kuzhinë,

1 dhomë gjumi,

1 tualet,

1 ballkon funksional që lidh të dy ambientet kryesore
Tarifa mujore dhe interneti te perfshira ne cmim.

Një apartament ideal i pa banuar me pare për ata që kërkojnë luks, komoditet dhe një stil jetese urban elitar.

Ne cmim perfshihet interneti dhe taksa 15%.

Çmimi: 1200 Euro/Muaj/Bruto

Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë kontakto në WhatsApp ose Celular!

0692031229
Cel. : 0692031229