• Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Aneks+Ballkon Kati 13, 70 m² 1.200 €

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 13
Cmimi Euro
1200
🌇Ju prezantojmë një apartament luksoz 1+1 në Golden Tower, një nga godinat më prestigjioze në zemër të qytetit.

▫️Apartamenti ndodhet në katin e 13-të, duke ofruar një pamje panoramike mbresëlënëse mbi qytetin.

▫️Projektimi dhe mobilimi janë realizuar me vëmendje të veçantë ndaj detajeve, duke mos ofruar vetëm ndjesinë e një shtëpie, por duke imponuar një stil unik dhe elegant, përmes përdorimit të materialeve dhe përfundimeve nga më cilësoret në treg.

▫️Apartamenti është i mobiluar me mobilje dizajni, duke përfshirë marka prestigjioze si Pierre Cardin pjese e Prestige Home.

▫️Materiale premium si quarzi, druri dhe lëkura janë kombinuar në mënyrë perfekte me teknologji smart, e cila përfshin:

▫️Kontrollin inteligjent të perdeve
▫️Kontrollin e ndriçim
▫️Kontrollin e paisjeve

▫️Dyshemeja e dizenjuar me dru inxhinierik dhe pllake ku kjo e fundit është e pajisur me sistem ngrohjeje, duke garantuar komoditet maksimal gjatë gjithë vitit.

✨Organizimi:

▫️Ambient ndenjeje me kuzhinë,
▫️1 dhomë gjumi,
▫️1 tualet,
▫️1 ballkon funksional që lidh të dy ambientet kryesore
Tarifa mujore dhe interneti te perfshira ne cmim.

▫️Një apartament ideal i pa banuar me pare për ata që kërkojnë luks, komoditet dhe një stil jetese urban elitar.

✨Ne cmim perfshihet interneti dhe taksa 15%.

💰 Çmimi: 1200 Euro/Muaj/Bruto

👌Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë kontakto në WhatsApp ose Celular!

☎️0692031229

Cel. : 0692031229

WhatsApp
Location information
address
9 Rr. Fortuzi | Mine Peza, Tirane, Shqiperi
Back