• Tirane, jepet me qera apartament 1+1 , 72 m² 476 € (liceu artistik)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Location Rruga + Nr.
liceu artistik
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
72 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
476

"Apartament me qira te Pireu".​

Gjeni shtëpinë tuaj të ëndrrave në zemër të Tiranës - një apartament i mrekullueshëm për qira, i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara, pranë Liceut Artistik, në Rrugën e Elbasanit. Ky apartament ka një dhomë gjumi komode dhe një banjo moderne, ideale për jetesë të qetë dhe të rehatshme. Me një hapësirë të bollshme prej 85 metrash katrorë, kjo pronë mund t'ju ofrojë çdo komfort që mund të kërkoni.

Ndërtuar në janar të vitit 2010, apartamenti është plotësisht i mobiluar dhe ofron një ambient modern dhe funksional për një çift apo për profesionistët e rinj në kërkim të një strehimi të rehatshëm. Ndërtesa ka gjithsej 72 metra katrorë të ndërtuar, duke përfshirë edhe elementet e përbashkëta që ofrojnë një jetesë bashkëkohore në një nga zonat më vibrante të qytetit.

Përveç vendasllësisë së shkëlqyer, ky apartament ofron mundësinë për të përjetuar atmosferën e jashtëzakonshme të jetesës urbane në Tiranë. Lehtësisht i qasëshëm në restaurate, dyqane dhe shërbime bazë, ky apartament është zgjedhje ideale për ata që duan të jetojnë në zemër të metropolit shqiptar. Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të bërë këtë apartament shtëpinë tuaj të re! Kontaktoni tani për më shumë informacion dhe për të caktuar një vizitë.

Cel. : 0686029077

WhatsApp
Location information
address
liceu artistik, Tirane, Shqiperi
Back