Tirane, jepet me qera apartament 1+1 , 600 € (5 Maji)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Concord Center | 5 Maji | Ferit Xhajko
- Location Rruga + Nr.
- 5 Maji
- Tipi
- apartament
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 600 €
Në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, ofrohet për qira apartament 1+1 në pallat të ri me ashensor, në katin e 6-të banim.
Me orientim lindje, apartamenti përfiton ndriçim natyral dhe ambient të ngrohtë gjatë gjithë ditës.
Organizimi është funksional dhe elegant:
korridor shpërndarës, sallon modern i integruar me kuzhinën me dalje në ballkon, dhomë gjumi komode dhe tualet me dritare.
Prona është e investuar në detaje, me mobilim dhe pajisje cilësore, totalisht e pabanuar më parë – gati për një jetesë komode dhe moderne.
Post parkimi i përfshirë
Çmimi: 600€ / muaj
Një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë rehati, cilësi dhe stil jetese bashkëkohor.
Per me teper info ose nje vizite ne prone na kontaktoni:
Cel. : 0692997770
Me orientim lindje, apartamenti përfiton ndriçim natyral dhe ambient të ngrohtë gjatë gjithë ditës.
Organizimi është funksional dhe elegant:
korridor shpërndarës, sallon modern i integruar me kuzhinën me dalje në ballkon, dhomë gjumi komode dhe tualet me dritare.
Prona është e investuar në detaje, me mobilim dhe pajisje cilësore, totalisht e pabanuar më parë – gati për një jetesë komode dhe moderne.
Një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë rehati, cilësi dhe stil jetese bashkëkohor.
Per me teper info ose nje vizite ne prone na kontaktoni:
Cel. : 0692997770
Location information