Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 5, 136 m² 600 € (21 dhjetori)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Location Rruga + Nr.
- 21 dhjetori
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 136 m²
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 600 €
Ambient per zyra me qera-21 Dhjetori(VR006)
Ambient Zyre me Qera –21 dhjetori
Vendndodhja:21 Dhjetori,Tiranë.
Sipërfaqe: 136m²
Kati: 5(me ashensor)
Çmimi: 600€/ muaj
Organizimi:
•4 ambjente pune
•1 tualet
•2 ballkone
•Korridori lidhes
Përshkrimi:
Jepet me qira një apartament i përshtatur si zyrë, i ndodhur në zonën e 21 Dhjetorit, një nga zonat më të kërkuara dhe me akses të shkëlqyer në Tiranë. Ambienti ndodhet në katin e 5-të të një ndërtese me ashensor dhe ka një organizim shumë funksional, i përbërë nga 4 ambiente pune të ndara, një korridor shpërndarës, tualet dhe ballkon. Ambienti ofron ndriçim natyral të bollshëm, sistem kondicionimi dhe është ideal për zyra konsulence, IT, studio ligjore, agjenci ose çdo aktivitet tjetër administrativ. Ndodhet pranë rrugëve kryesore, stacioneve të transportit urban dhe ka afër facilitete të shumta si banka, kafene dhe shërbime të ndryshme.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, na kontaktoni!
Tel: +355 69 673 4461
VR006
Cel. : +355 69 673 4461

•4 ambjente pune
•1 tualet
•2 ballkone
•Korridori lidhes

Jepet me qira një apartament i përshtatur si zyrë, i ndodhur në zonën e 21 Dhjetorit, një nga zonat më të kërkuara dhe me akses të shkëlqyer në Tiranë. Ambienti ndodhet në katin e 5-të të një ndërtese me ashensor dhe ka një organizim shumë funksional, i përbërë nga 4 ambiente pune të ndara, një korridor shpërndarës, tualet dhe ballkon. Ambienti ofron ndriçim natyral të bollshëm, sistem kondicionimi dhe është ideal për zyra konsulence, IT, studio ligjore, agjenci ose çdo aktivitet tjetër administrativ. Ndodhet pranë rrugëve kryesore, stacioneve të transportit urban dhe ka afër facilitete të shumta si banka, kafene dhe shërbime të ndryshme.

Tel: +355 69 673 4461

Cel. : +355 69 673 4461
Contact WhatsApp
Location information