Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 1, 80 m² 1.000 € (21 Dhjetori)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- 21 Dhjetori
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 80 m²
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 1000 €
Ambient Komercial me Qira | Garden Building, 21 Dhjetori
Jepet me qira ambient komercial në Garden Building, një nga rezidencat më prestigjioze në zonën e 21 Dhjetorit.
Ambienti ndodhet në katin e parë dhe ka një sipërfaqe totale prej 80 m², nga të cilat 55 m² janë sipërfaqe e brendshme funksionale. Vendndodhja strategjike dhe organizimi i tij e bëjnë ideal për zhvillimin e një game të gjerë aktivitetesh biznesi.
Karakteristikat e pronës:
Kati 1
Sipërfaqe totale: 80 m²
Sipërfaqe e brendshme: 55 m²
Godinë moderne dhe e mirëadministruar
E përshtatshme për zyra, klinika, qendra estetike, studio, showroom, dyqan dhe aktivitete të tjera tregtare
Çmimi i qirasë: 100,000 lekë/muaj.
ID e Pronës: smart144785
Ka hipoteke: Në proces certifikimi
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Jepet me qira ambient komercial në Garden Building, një nga rezidencat më prestigjioze në zonën e 21 Dhjetorit.
Ambienti ndodhet në katin e parë dhe ka një sipërfaqe totale prej 80 m², nga të cilat 55 m² janë sipërfaqe e brendshme funksionale. Vendndodhja strategjike dhe organizimi i tij e bëjnë ideal për zhvillimin e një game të gjerë aktivitetesh biznesi.
Karakteristikat e pronës:
Kati 1
Sipërfaqe totale: 80 m²
Sipërfaqe e brendshme: 55 m²
Godinë moderne dhe e mirëadministruar
E përshtatshme për zyra, klinika, qendra estetike, studio, showroom, dyqan dhe aktivitete të tjera tregtare
Çmimi i qirasë: 100,000 lekë/muaj.
ID e Pronës: smart144785
Ka hipoteke: Në proces certifikimi
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Contact WhatsApp
Location information