Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 1, 75 m² 700 € (Bulevardi Gjergj Fishta)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Bulevardi Gjergj Fishta
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 75 m²
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 700 €
Ambient biznesi me Qera – Bulevardi Gjergj Fishta (VR007)
Ambient biznesi me Qera – Bulevardi Gjergj Fishta
Vendndodhja: Bulevardi Gjergj Fishta, Tiranë
Sipërfaqe: 75 m²
Kati: I përshtatshëm për shfrytëzim biznesi
Çmimi: 70,000 Lekë / muaj
Tipologji: Ambient komercial / zyrë
Përshkrimi:
Jepet me qira ambient komercial me sipërfaqe 75 m² në një ndër zonat më të kërkuara të Tiranës – Bulevardi Gjergj Fishta. Ambienti është i hapur dhe fleksibël në organizim, i përshtatshëm për zyra, studio, klinika, qendra shërbimi apo çdo lloj tjetër aktiviteti biznesi.
Ofrohet mundësi e mirë reklamimi dhe është lehtësisht i aksesueshëm, duke e bërë ideal për klientë apo staf.
Sipërfaqe e bollshme dhe funksionale
I përshtatshëm për shumë lloje biznesesh
Vendodhje strategjike me dukshmëri të lartë
Mundësi organizimi sipas nevojave të aktivitetit
Zgjidhje perfekte për biznese që kërkojnë hapësirë të rehatshme dhe prezencë në një zonë dinamike të qytetit.
Për më shumë informacion ose për një vizitë, kontaktoni në: +355 69 673 4461
VR007
Cel. : +355 69 673 4461
Ambient biznesi me Qera – Bulevardi Gjergj Fishta

Jepet me qira ambient komercial me sipërfaqe 75 m² në një ndër zonat më të kërkuara të Tiranës – Bulevardi Gjergj Fishta. Ambienti është i hapur dhe fleksibël në organizim, i përshtatshëm për zyra, studio, klinika, qendra shërbimi apo çdo lloj tjetër aktiviteti biznesi.
Ofrohet mundësi e mirë reklamimi dhe është lehtësisht i aksesueshëm, duke e bërë ideal për klientë apo staf.

Zgjidhje perfekte për biznese që kërkojnë hapësirë të rehatshme dhe prezencë në një zonë dinamike të qytetit.

Cel. : +355 69 673 4461
Contact WhatsApp
Location information