Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 1, 35 m² 400 € (Bulevardi Gjergj Fishta)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Qender
- Location Rruga + Nr.
- Bulevardi Gjergj Fishta
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 35 m²
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 400 €
Ambient biznesi me Qera – Bulevardi Gjergj Fishta (VR007)
Ambient biznesi me Qera – Bulevardi Gjergj Fishta
Vendndodhja: Bulevardi Gjergj Fishta, Tiranë
Sipërfaqe: 35 m²
Kati: 1
Çmimi: 40,000 Lekë / muaj
Tipologji: Ambient komercial – aktualisht i përshtatur si parukeri
Përshkrimi:
Jepet me qira ambient komercial me sipërfaqe 35 m², i pozicionuar në katin e parë buzë rrugës, në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës – Bulevardi Gjergj Fishta. Ambienti është i përshtatur dhe i kompletuar totalisht si parukeri, gati për të filluar aktivitetin pa asnjë investim shtesë.
Falë pozicionit të favorshëm dhe dukshmërisë së lartë, është i përshtatshëm edhe për biznese të tjera si estetike, dyqan, zyrë, studio apo shërbime të ndryshme.
Ambient i gatshëm për punë
I mobiluar dhe i pajisur
Vendodhje shumë e mirë dhe me qarkullim të lartë
I përshtatshëm për çdo lloj aktiviteti biznesi
Zgjidhje ideale për profesionistë që kërkojnë një ambient komod dhe me qira të përballueshme në një zonë strategjike të qytetit.
Për më shumë informacion ose për një vizitë, kontaktoni në: +355 69 673 4461
VR007
Cel. : +355 69 673 4461
Ambient biznesi me Qera – Bulevardi Gjergj Fishta

Jepet me qira ambient komercial me sipërfaqe 35 m², i pozicionuar në katin e parë buzë rrugës, në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës – Bulevardi Gjergj Fishta. Ambienti është i përshtatur dhe i kompletuar totalisht si parukeri, gati për të filluar aktivitetin pa asnjë investim shtesë.
Falë pozicionit të favorshëm dhe dukshmërisë së lartë, është i përshtatshëm edhe për biznese të tjera si estetike, dyqan, zyrë, studio apo shërbime të ndryshme.

Zgjidhje ideale për profesionistë që kërkojnë një ambient komod dhe me qira të përballueshme në një zonë strategjike të qytetit.

Cel. : +355 69 673 4461
Contact WhatsApp
Location information