Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 1, 200 m² 3.100 € (Neom128292)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Blloku
- Location Rruga + Nr.
- Neom128292
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 200 m²
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 3100 €
Ambient komercial për qira në Bllok, pranë restorant 'Juvenilja' tek rruga Sami Frashëri.
Në zonën më të frekuentuar dhe elitare të Tiranës.
Njësia është e pozicionuar në rrugë kryesore, me akses të drejtpërdrejtë nga trotuari.
Ndodhet pak e ulur nga niveli i trotuarit, me hyrje përmes disa shkallëve. Vizibilitet i mirë nga rruga, edhe pse nuk disponon fasadë xhami në një nivel të njëjtë me rrugën.
Organizohet në Open-Space dhe mund të përdoret për aktivitete të ndryshme shërbimi ose biznesi
Mund të cilësojmë disa: qendër estetike, klinikë, zyra shërbimesh, studio yoga/pilates, qendër kursesh, magazinë/depo etj.
► Karakteristikat Kryesore
● Sipërfaqja: 200 m²
● Organizimi: kryesisht Open Space, fleksibël për çdo lloj aktiviteti
● Fasada: 8 metra vitrinë xhami me ekspozim direkt në rrugën kryesore
● Lartësia e brendshme: 2.3 – 2.5 metra
● Akses: hyrje direkte për kalimtarët nga rruga kryesore
► Gjendja dhe Pajisjet
● Ambienti është në gjendje shumë të mirë dhe gati për përshtatje sipas aktivitetit
● Sistemi i aspirimit dhe kondicionimit mund të instalohet sipas kërkesës së qiramarrësit
► Ky ambient përfaqëson një mundësi unike në treg për çdo aktivitet që kërkon një hapësirë të madhe, në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës.
► Çmimi është 3'100€ NETO
Cel. : +355 69 629 7632
Në zonën më të frekuentuar dhe elitare të Tiranës.
Njësia është e pozicionuar në rrugë kryesore, me akses të drejtpërdrejtë nga trotuari.
Ndodhet pak e ulur nga niveli i trotuarit, me hyrje përmes disa shkallëve. Vizibilitet i mirë nga rruga, edhe pse nuk disponon fasadë xhami në një nivel të njëjtë me rrugën.
Organizohet në Open-Space dhe mund të përdoret për aktivitete të ndryshme shërbimi ose biznesi
Mund të cilësojmë disa: qendër estetike, klinikë, zyra shërbimesh, studio yoga/pilates, qendër kursesh, magazinë/depo etj.
► Karakteristikat Kryesore
● Sipërfaqja: 200 m²
● Organizimi: kryesisht Open Space, fleksibël për çdo lloj aktiviteti
● Fasada: 8 metra vitrinë xhami me ekspozim direkt në rrugën kryesore
● Lartësia e brendshme: 2.3 – 2.5 metra
● Akses: hyrje direkte për kalimtarët nga rruga kryesore
► Gjendja dhe Pajisjet
● Ambienti është në gjendje shumë të mirë dhe gati për përshtatje sipas aktivitetit
● Sistemi i aspirimit dhe kondicionimit mund të instalohet sipas kërkesës së qiramarrësit
► Ky ambient përfaqëson një mundësi unike në treg për çdo aktivitet që kërkon një hapësirë të madhe, në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës.
► Çmimi është 3'100€ NETO
Cel. : +355 69 629 7632
Contact WhatsApp
Location information