Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 0, 80 m² 1.500 € (Blloku)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Blloku
- Location Rruga + Nr.
- Blloku
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 80 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 1500 €
Ambient biznesi me qera- Blloku(VR006)
Ambient Biznesi me Qera – Blloku
Vendndodhja: Blloku,Tiranë.
Sipërfaqe: 80m²
Kati: 0
Çmimi: 1500€/ muaj
Përshkrimi:
Jepet me qira një ambient biznesi në katin 0, i pozicionuar mes zonës së Bllokut dhe Liqenit Artificial, në një nga lagjet më të qeta dhe të kërkuara të Tiranës. Ambienti ka hyrje private nga rruga dhe ofron një hapësirë te përshtatshme për aktivitete si zyrë, klinikë, studio estetike apo magazinë të vogël. Ndodhet në një godinë të mirëmbajtur, me akses të shpejtë në rrugë kryesore dhe afër faciliteteve të ndryshme. Zona kombinon qetësinë e liqenit me dinamizmin e Bllokut, duke e bërë ambientin të përshtatshëm për klientë që kërkojnë komoditet dhe vendndodhje elitare.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, na kontaktoni!
Tel: +355 69 673 4461
VR006
Cel. : +355 69 673 4461

Jepet me qira një ambient biznesi në katin 0, i pozicionuar mes zonës së Bllokut dhe Liqenit Artificial, në një nga lagjet më të qeta dhe të kërkuara të Tiranës. Ambienti ka hyrje private nga rruga dhe ofron një hapësirë te përshtatshme për aktivitete si zyrë, klinikë, studio estetike apo magazinë të vogël. Ndodhet në një godinë të mirëmbajtur, me akses të shpejtë në rrugë kryesore dhe afër faciliteteve të ndryshme. Zona kombinon qetësinë e liqenit me dinamizmin e Bllokut, duke e bërë ambientin të përshtatshëm për klientë që kërkojnë komoditet dhe vendndodhje elitare.

Tel: +355 69 673 4461

Cel. : +355 69 673 4461
Contact WhatsApp
Location information