Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 0, 75 m² 650 € (Vasil Shanto)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Vasil Shanto | Blloku Vilave Selite
- Location Rruga + Nr.
- Vasil Shanto
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 75 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 650 €
Ambient biznesi me qera per zyra - Vasil Shanto (VR111)
Ambient Biznesi me Qira – Ideal për Zyrë ose Klinikë Dentare
Lloji: Ambient për zyra / klinikë dentare
Vendndodhja: (Ju lutem specifikoni zonën për përshkrim më të plotë)
Sipërfaqe: 75 m²
Kati: 2
Godina: Pallat ekzistues
Çmimi: 650 Euro/muaj
Pamje: Nga rruga kryesore + ballkon
Ky ambient është i përshtatur posaçërisht për klinika dentare, pasi ka të instaluar tubacionet dhe rrjetin e nevojshëm për pajisjet dentare. Po ashtu, ofron organizim të mirë për zyra profesionale, klinika estetike apo çdo shërbim tjetër mjekësor dhe administrativ.
Ambienti është i ndriçuar mirë natyralisht, me pamje direkte nga rruga kryesore, duke garantuar dukshmëri të lartë dhe akses të lehtë për klientët. Ka edhe një ballkon funksional që e bën hapësirën më të rehatshme dhe të ajrosur.
Na kontaktoni tani për ta parë nga afër dhe për të nisur aktivitetin tuaj në një ambient gati për punë!
VR111
Cel. : 0696734461

Ky ambient është i përshtatur posaçërisht për klinika dentare, pasi ka të instaluar tubacionet dhe rrjetin e nevojshëm për pajisjet dentare. Po ashtu, ofron organizim të mirë për zyra profesionale, klinika estetike apo çdo shërbim tjetër mjekësor dhe administrativ.
Ambienti është i ndriçuar mirë natyralisht, me pamje direkte nga rruga kryesore, duke garantuar dukshmëri të lartë dhe akses të lehtë për klientët. Ka edhe një ballkon funksional që e bën hapësirën më të rehatshme dhe të ajrosur.

Cel. : 0696734461
Contact WhatsApp
Location information