Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 0, 200 m²
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Blloku
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 200 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 1 €
Ambient Komercial për Qira në Bllok, Rruga “Sami Frashëri”
Lokacion Premium në Zemër të Tiranës
Në një nga zonat më elitare dhe më të frekuentuara të Tiranës, ofrohet për qira një ambient komercial me potencial të lartë biznesi. Njësia është e pozicionuar në rrugë kryesore, duke ofruar ekspozim maksimal dhe akses të menjëhershëm për kalimtarët.
Ambienti ndodhet pak i ulur nga niveli i trotuarit, por me hyrje direkte përmes disa shkallëve dhe vizibilitet shumë të mirë nga rruga, çka e bën të dukshëm dhe të përshtatshëm për një gamë të gjerë shërbimesh.
Hapësira është e organizuar Open Space, e lehtë për ta personalizuar dhe adaptuar sipas çdo lloj aktiviteti.
Është zgjedhje ideale për:
✔ Qendër estetike
✔ Klinika të ndryshme
✔ Zyra shërbimi
✔ Studio yoga/pilates
✔ Qendër kursesh
✔ Magazinë/Depo
... apo çdo aktivitet tjetër që kërkon hapësirë funksionale dhe ekspozim të lartë.
Ky ambient përfaqëson një mundësi unike në treg për biznese që kërkojnë hapësirë të madhe, lokacion strategjik dhe prezencë të dukshme në një nga pikat më të frekuentuara të Tiranës.
Cmimi 300.000 Leke Neto
Për më shumë informacion ose për vizitë në pronë, kontaktoni në WhatsApp: 067 672 1999
#realestate #realtor #home #property #forsale #dreamhome #investment #realtorlife #homesweethome #luxuryrealestate #newhome #luxury #luxuryhomes #house #shitje #realestateinvestor #qera #business #tirana #shitje #blerje #shtepi #apartament #realestate #House #shtëpinëshitje
Lokacion Premium në Zemër të Tiranës
Në një nga zonat më elitare dhe më të frekuentuara të Tiranës, ofrohet për qira një ambient komercial me potencial të lartë biznesi. Njësia është e pozicionuar në rrugë kryesore, duke ofruar ekspozim maksimal dhe akses të menjëhershëm për kalimtarët.
Ambienti ndodhet pak i ulur nga niveli i trotuarit, por me hyrje direkte përmes disa shkallëve dhe vizibilitet shumë të mirë nga rruga, çka e bën të dukshëm dhe të përshtatshëm për një gamë të gjerë shërbimesh.
Hapësira është e organizuar Open Space, e lehtë për ta personalizuar dhe adaptuar sipas çdo lloj aktiviteti.
Është zgjedhje ideale për:
✔ Qendër estetike
✔ Klinika të ndryshme
✔ Zyra shërbimi
✔ Studio yoga/pilates
✔ Qendër kursesh
✔ Magazinë/Depo
... apo çdo aktivitet tjetër që kërkon hapësirë funksionale dhe ekspozim të lartë.
Detajet kryesore:
- Sipërfaqja totale: 200 m²
- Organizimi: Open Space, fleksibël për ndarje sipas nevojës
- Fasada: 8 metra vitrinë xhami me ekspozim direkt në rrugën kryesore
- Lartësia e brendshme: 2.3 – 2.5 m
- Akses: Hyrje direkte nga trotuari
Gjendja e ambientit
- Në gjendje shumë të mirë
- Gati për përshtatje sipas aktivitetit të biznesit
Cmimi 300.000 Leke Neto
#realestate #realtor #home #property #forsale #dreamhome #investment #realtorlife #homesweethome #luxuryrealestate #newhome #luxury #luxuryhomes #house #shitje #realestateinvestor #qera #business #tirana #shitje #blerje #shtepi #apartament #realestate #House #shtëpinëshitje
Location information