Tirane, jepet me qera ambjent biznesi , 300 m² me fasade nga rruga kryesore (RRUGA E KAVAJES)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Location Rruga + Nr.
- RRUGA E KAVAJES
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 300 m²
- Cmimi Euro
- 1 €
Jepet me qira ambient biznesi me sipërfaqe 300 m², i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, Square 21.
Ambienti disponon fasadë të gjerë me pamje direkte nga rruga kryesore, duke ofruar ekspozim maksimal dhe dukshmëri të lartë për çdo aktivitet biznesi.
Është i përshtatshëm për:
- Showroom
- Bar
- Restorant
- Klinikë
- Zyra
- Market ose aktivitete të tjera tregtare
Vendndodhja strategjike, fluksi i lartë i kalimtarëve dhe aksesueshmëria e shkëlqyer e bëjnë këtë pronë një zgjedhje ideale për zhvillimin e biznesit tuaj.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë,kontaktoni ne nr 0696002696
Cel. : 0696002696
Ambienti disponon fasadë të gjerë me pamje direkte nga rruga kryesore, duke ofruar ekspozim maksimal dhe dukshmëri të lartë për çdo aktivitet biznesi.
Është i përshtatshëm për:
- Showroom
- Bar
- Restorant
- Klinikë
- Zyra
- Market ose aktivitete të tjera tregtare
Vendndodhja strategjike, fluksi i lartë i kalimtarëve dhe aksesueshmëria e shkëlqyer e bëjnë këtë pronë një zgjedhje ideale për zhvillimin e biznesit tuaj.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë,kontaktoni ne nr 0696002696
Cel. : 0696002696
Location information