12.08.2026, 12:29 Golden Click Realestate Tirane, jepet me qera 2+1 , Tirane Jepet me qira apartament 2+1+2+tek Ambasador 3 Informacione mbi pronën : ️Kati 14 ️Sipërfaqe 110m2 ️ mobiluar luks ️ pamje nga parku i Liqenit Organizimi: ️sallon+guzhin ️2 dhoma gjumi ️ 2 tualete ️ ballkon ️ parkim në -2 çmimi 250.000lekë Ambasador 3, pranë Arena kombëtare! Apartamenti është me pamje nga Parku i Liqenit dhe ndodhet te Godina Ambasador 3. Zona është me akses të shpejt me rrugen e Elbasanit dhe ofron te gjitha facilitetet e nevojeshme per nje Jetese sa me komode. Për më shumë informacionë më kontaktoni! WhatsApp Location information Open in maps address Tirane
Jepet me qira apartament 2+1+2+tek Ambasador 3 Informacione mbi pronën : ️Kati 14 ️Sipërfaqe 110m2 ️ mobiluar luks ️ pamje nga parku i Liqenit Organizimi: ️sallon+guzhin ️2 dhoma gjumi ️ 2 tualete ️ ballkon ️ parkim në -2 çmimi 250.000lekë Ambasador 3, pranë Arena kombëtare! Apartamenti është me pamje nga Parku i Liqenit dhe ndodhet te Godina Ambasador 3. Zona është me akses të shpejt me rrugen e Elbasanit dhe ofron te gjitha facilitetet e nevojeshme per nje Jetese sa me komode. Për më shumë informacionë më kontaktoni!