Tirane, jap me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 4, 100 m² 800 € (Rruga Fortuzi, pranë Ministrisë së Drejtësisë)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Fortuzi, pranë Ministrisë së Drejtësisë
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 100 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 800 €
(Jam agjent)
Jepet me Qira Apartament 2+1 pranë Ministrisë së Drejtësisë, Rruga Fortuzi
Adresa: Rruga Fortuzi, pranë Ministrisë së Drejtësisë
Sipërfaqe totale: 100 m²
Sipërfaqe neto: 100 m²
Kati: 4
Tipologjia: 2+1
Numri i dhomave të gjumit: 2
Numri i tualeteve: 1
Ashensor: Po
Ballkon: Po
Përshkrimi:
Ofrohet me qira një apartament i mobiluar në mënyrë moderne, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – pranë Ministrisë së Drejtësisë, në Rrugën Fortuzi. Zona ofron akses të menjëhershëm në qendër të qytetit, institucione shtetërore, shkolla, supermarkete dhe linja të transportit urban.
Apartamenti ndodhet në katin e 4-t të një godine të mirëadministruar me ashensor dhe ka ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Organizohet në një sallon me kënd gatimi, dy dhoma gjumi, një tualet, si dhe një ballkon.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : 0699785120

Ofrohet me qira një apartament i mobiluar në mënyrë moderne, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – pranë Ministrisë së Drejtësisë, në Rrugën Fortuzi. Zona ofron akses të menjëhershëm në qendër të qytetit, institucione shtetërore, shkolla, supermarkete dhe linja të transportit urban.
Apartamenti ndodhet në katin e 4-t të një godine të mirëadministruar me ashensor dhe ka ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Organizohet në një sallon me kënd gatimi, dy dhoma gjumi, një tualet, si dhe një ballkon.

Cel. : 0699785120
Location information