Tirane, jap me qera apartament 2+1+Aneks+Ballkon , 700 €
- Tirane
- Tipi
- apartament
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 700 €
APARTAMENT 2+1+2 ME QIRA – TIRANA E RE
Vendndodhja: Stacioni i Fundit, Tirana e Re
Tipologjia: Apartament 2+1+2
Sipërfaqja: 117 m²
Çmimi: 70.000 Lekë/muaj
Ky apartament 2+1+2 ndodhet në zonën e Stacionit të Fundit, Tirana e Re, një nga zonat më të preferuara për banim falë infrastrukturës së zhvilluar, qetësisë dhe aksesit të lehtë me pjesët kryesore të qytetit. Me një sipërfaqe prej 117 m² dhe organizim funksional, apartamenti ofron ambiente të bollshme dhe komode, duke qenë zgjedhja ideale për familje ose për këdo që kërkon hapësirë dhe komoditet.
Karakteristikat e pronës:
Tipologji 2+1+2 me organizim funksional.
Sipërfaqe 117 m².
Kati i 6-të i banimit.
Pallat i ri me standarde bashkëkohore.
3 ballkone me ndriçim natyral.
Ambiente të bollshme dhe të mirëorganizuara.
Vendndodhje strategjike pranë çdo shërbimi të nevojshëm.
Zona e Tiranës së Re ofron një cilësi të lartë jetese, me akses të shpejtë në transport publik, shkolla, kopshte, markete, farmaci, kafene, restorante dhe të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë:
069 83 93 876
LionsGate Real Estate – Çdo pronë një histori… eja ta shkruajmë bashkë!
Cel. : 0698393876
Ky apartament 2+1+2 ndodhet në zonën e Stacionit të Fundit, Tirana e Re, një nga zonat më të preferuara për banim falë infrastrukturës së zhvilluar, qetësisë dhe aksesit të lehtë me pjesët kryesore të qytetit. Me një sipërfaqe prej 117 m² dhe organizim funksional, apartamenti ofron ambiente të bollshme dhe komode, duke qenë zgjedhja ideale për familje ose për këdo që kërkon hapësirë dhe komoditet.
Karakteristikat e pronës:
Cel. : 0698393876
Location information