Tirane, jap me qera apartament 2+1 , 70 m² 800 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Qender
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 800 €
APARTAMENT 2+1 ME QIRA – PRANË GALERISË, TIRANË
Vendndodhja: Pranë Galerisë, Tiranë
Tipologjia: Apartament 2+1
Sipërfaqja: 70 m²
Çmimi: 80,000 Lek/muaj
Ofrohet me qira një apartament 2+1, i pozicionuar pranë Galerisë, në një nga zonat më qendrore dhe të preferuara të Tiranës. Me një sipërfaqe prej 70 m², apartamenti është i organizuar në mënyrë funksionale dhe ofron të gjitha kushtet për një jetesë komode.
Prona është e mobiluar plotësisht me arredim të ri dhe modern, duke krijuar një ambient të ngrohtë dhe bashkëkohor. Ndodhet në një pallat me ashensor, që garanton komoditet dhe akses të lehtë. Pozicioni strategjik ofron afërsi me institucionet kryesore, qendrat tregtare, restorantet, kafenetë, transportin publik dhe të gjitha shërbimet e nevojshme.
Karakteristikat e pronës:
Tipologji 2+1.
Sipërfaqe 70 m².
I mobiluar totalisht.
Arredim i ri dhe modern.
Pallat me ashensor.
Zonë qendrore me akses të shkëlqyer.
Zona pranë Galerisë është një nga lokacionet më të kërkuara në Tiranë, e vlerësuar për aksesin e menjëhershëm në qendrën e qytetit dhe për të gjitha facilitetet që ofron.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë:
069 83 93 876
LionsGate Real Estate – Çdo pronë një histori… eja ta shkruajmë bashkë!
Cel. : 0698393876
Ofrohet me qira një apartament 2+1, i pozicionuar pranë Galerisë, në një nga zonat më qendrore dhe të preferuara të Tiranës. Me një sipërfaqe prej 70 m², apartamenti është i organizuar në mënyrë funksionale dhe ofron të gjitha kushtet për një jetesë komode.
Prona është e mobiluar plotësisht me arredim të ri dhe modern, duke krijuar një ambient të ngrohtë dhe bashkëkohor. Ndodhet në një pallat me ashensor, që garanton komoditet dhe akses të lehtë. Pozicioni strategjik ofron afërsi me institucionet kryesore, qendrat tregtare, restorantet, kafenetë, transportin publik dhe të gjitha shërbimet e nevojshme.
Karakteristikat e pronës:
Cel. : 0698393876
Location information