Tirane, jap me qera apartament 2+1+2+ 3 POSTE PARKIMI+ VERANDE , 115 m² 1.400 € (Kopshti Botanik Zoologjik)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
- Location Rruga + Nr.
- Kopshti Botanik Zoologjik
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 115 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 1400 €
Jepet me qira apartament 2+1+2 tualete me verande,me pamje fantastike nga Liqeni.
Në një nga zonat më të kërkuara dhe të qeta të Tiranës, te Kopshti Zoologjik, ofrohet me qira një apartament modern 2+1 me verand të bollshme dhe pamje të mrekullueshme panoramike nga liqeni artificial.
Apartamenti ndodhet në një kompleks rezidencial të mirëadministruar, me siguri 24/7 dhe ambiente të gjelbëruara.
Organizimi:
• Sallon i madh me kuzhinë të integruar
• 2 dhoma gjumi komode
• 2 tualete të kompletuara
• 1 verande me akses nga dhoma dhe salloni
• Dritare të mëdha që ofrojnë ndriçim natyral dhe pamje nga liqeni
Avantazhet:
• 3 poste parkimi të dedikuara
• Ndodhet shumë pranë Parkut të Madh, Kopshtit Zoologjik dhe liqenit
• Ideale për familjarë ose profesionistë që kërkojnë qetësi, luks dhe akses të lehtë në qendër
Pozicion ideal për ata që dëshirojnë të jetojnë mes natyrës pa u larguar nga qyteti.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, mos hezitoni të kontaktoni!
astoria116777
Në një nga zonat më të kërkuara dhe të qeta të Tiranës, te Kopshti Zoologjik, ofrohet me qira një apartament modern 2+1 me verand të bollshme dhe pamje të mrekullueshme panoramike nga liqeni artificial.
Apartamenti ndodhet në një kompleks rezidencial të mirëadministruar, me siguri 24/7 dhe ambiente të gjelbëruara.

• Sallon i madh me kuzhinë të integruar
• 2 dhoma gjumi komode
• 2 tualete të kompletuara
• 1 verande me akses nga dhoma dhe salloni
• Dritare të mëdha që ofrojnë ndriçim natyral dhe pamje nga liqeni

• 3 poste parkimi të dedikuara
• Ndodhet shumë pranë Parkut të Madh, Kopshtit Zoologjik dhe liqenit
• Ideale për familjarë ose profesionistë që kërkojnë qetësi, luks dhe akses të lehtë në qendër
Pozicion ideal për ata që dëshirojnë të jetojnë mes natyrës pa u larguar nga qyteti.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, mos hezitoni të kontaktoni!
astoria116777
Location information