Tirane, jap me qera apartament 1+1+Ballkon , 85 m² 800 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Qender
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 85 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 800 €
APARTAMENT 1+1 ME QIRA – PRANË 15-KATËSHIT, MBRAPA OPES, TIRANË
Vendndodhja: 15-Katëshi, Tiranë
Tipologjia: Apartament 1+1 + Verandë
Sipërfaqja: 85 m²
Ashensor: 2 ashensorë
Çmimi: 80,000 Lek/muaj
Ky apartament 1+1 ndodhet në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, pranë 15-Katëshit. Me një sipërfaqe prej 85 m², apartamenti ofron ambiente të bollshme, të ndriçuara natyralisht dhe një organizim funksional, duke e bërë ideal për çifte, profesionistë ose individë që kërkojnë komoditet në zemër të qytetit.
Prona ndodhet në një pallat të mirëadministruar me dy ashensorë, duke garantuar akses të lehtë dhe komod. Apartamenti është i pajisur me kondicioner si në sallon ashtu edhe në dhomën e gjumit, ndërsa tualeti është i saporinovuar, duke ofruar standarde të larta komoditeti.
Karakteristikat e pronës:
Tipologji 1+1 me ballkon.
Sipërfaqe 85 m².
Pallat me 2 ashensorë.
Kondicioner në sallon dhe dhomën e gjumit.
Tualet i saporinovuar.
Ambiente të bollshme dhe të ndriçuara.
Zona ofron akses të menjëhershëm në rrugët kryesore të qytetit, transport publik, supermarkete, restorante, kafene, banka dhe çdo shërbim të nevojshëm për një jetesë komode.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë:
069 83 93 876
LionsGate Real Estate – Çdo pronë një histori… eja ta shkruajmë bashkë!
Cel. : 0698393876
Ky apartament 1+1 ndodhet në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, pranë 15-Katëshit. Me një sipërfaqe prej 85 m², apartamenti ofron ambiente të bollshme, të ndriçuara natyralisht dhe një organizim funksional, duke e bërë ideal për çifte, profesionistë ose individë që kërkojnë komoditet në zemër të qytetit.
Prona ndodhet në një pallat të mirëadministruar me dy ashensorë, duke garantuar akses të lehtë dhe komod. Apartamenti është i pajisur me kondicioner si në sallon ashtu edhe në dhomën e gjumit, ndërsa tualeti është i saporinovuar, duke ofruar standarde të larta komoditeti.
Karakteristikat e pronës:
Cel. : 0698393876
Location information