Tirane, jap me qera apartament 1+1+Ballkon , 130 m² 650 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 130 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 650 €
APARTAMENT 1+1 ME QIRA – PRANË PAZARIT TË RI, TIRANË
Vendndodhja: Pranë Pazarit të Ri, Tiranë
Tipologjia: Apartament 1+1
Sipërfaqja: 130 m²
Çmimi: 65,000 Lek/muaj
Ofrohet me qira një apartament 1+1, i pozicionuar pranë Pazarit të Ri, një nga zonat më të kërkuara dhe më të preferuara për banim në Tiranë. Vendndodhja ofron akses të menjëhershëm në qendrën e qytetit, si edhe afërsi me të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode.
Apartamenti ka një sipërfaqe prej 130 m² dhe ndodhet në një pallat të pajisur me ashensor. Ai është i mobiluar mirë dhe ofron ambiente të bollshme, funksionale dhe të ndriçuara natyralisht, duke e bërë një zgjedhje ideale për individë, çifte ose familje.
Karakteristikat e pronës:
Tipologji 1+1.
Sipërfaqe 130 m².
Pallat me ashensor.
I mobiluar mirë.
Ambiente të bollshme dhe organizim funksional.
Vendndodhje shumë e favorshme pranë Pazarit të Ri.
Afër marketeve, restoranteve, shkollave, farmacive, transportit publik dhe çdo shërbimi të nevojshëm.
Zona e Pazarit të Ri është një ndër më të preferuarat në Tiranë, falë afërsisë me qendrën, infrastrukturës së zhvilluar dhe atmosferës së gjallë që ofron.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë:
069 83 93 876
LionsGate Real Estate – Çdo pronë një histori… eja ta shkruajmë bashkë!
Cel. : 0698393876
Ofrohet me qira një apartament 1+1, i pozicionuar pranë Pazarit të Ri, një nga zonat më të kërkuara dhe më të preferuara për banim në Tiranë. Vendndodhja ofron akses të menjëhershëm në qendrën e qytetit, si edhe afërsi me të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode.
Apartamenti ka një sipërfaqe prej 130 m² dhe ndodhet në një pallat të pajisur me ashensor. Ai është i mobiluar mirë dhe ofron ambiente të bollshme, funksionale dhe të ndriçuara natyralisht, duke e bërë një zgjedhje ideale për individë, çifte ose familje.
Karakteristikat e pronës:
Cel. : 0698393876
Location information