• Tirane, jap me qera apartament 1+1+Aneks+Ballkon Kati 5, 800 € (R. Dervish Hima, Kullat Pas Stadiumit Arena)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Piramida | ETC | RTSH | Stadiumi Arena
Location Rruga + Nr.
R. Dervish Hima, Kullat Pas Stadiumit Arena
Tipi
apartament
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
800
🏡✨ Apartament fantastik 1+1 me qira në zemër të Tiranës! ✨🏡

Kërkon të jetosh në një nga zonat më të bukura dhe më dinamike të qytetit? Ky apartament 1+1 është zgjedhja perfekte!

📍 Vendndodhje mbresëlënëse: vetëm pak minuta larg qendrës, Parkut të Madh të Liqenit dhe zonave kulturore më të njohura të Tiranës!
🚶‍♂️ Shëtitje relaksuese në park, kafe artistike, aktivitete kulturore — të gjitha në pragun e derës tënde!
🚍 Akses i shkëlqyer në transportin publik, për një lëvizje të shpejtë dhe pa stres në çdo cep të qytetit.

✨ Sapo i renovuar! Apartamenti është rikonstruktuar plotësisht me stil modern dhe pajisje bashkëkohore, i gati për të të ofruar komoditet maksimal dhe elegancë në çdo detaj.

🌟 Ballkon me pamje mbresëlënëse! Shijo një panoramë unike drejt stadiumit “Air Albania Arena” dhe gjithë zonës përreth — perfekt për të kaluar mëngjeset dhe mbrëmjet magjike në ajër të pastër.

🛋️ Organizim funksional, ndriçim natyral dhe atmosferë mikpritëse — një vend ku do të ndihesh si në shtëpi që në momentin e parë!

💥 Mos e humb këtë mundësi të rrallë! Na kontakto tani dhe siguro vendin tënd në një nga lagjet më të kërkuara dhe më të gjalla të Tiranës!

Kontakt:
WhatsApp (preferuar): +355 68 27 62 649
Cel (dytesor): 069 250 9937

Cel. : WhatsApp (preferuar) +355 68 27 62 649 | Cel (dytesor) 069 250 9937

WhatsApp
Location information
address
R. Dervish Hima, Kullat Pas Stadiumit Arena, Tirane, Shqiperi
Back