Tirane, jap me qera apartament 1+1+Aneks+Ballkon , 65 m² 700 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Rr. Fortuzi | Mine Peza
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 65 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 700 €
APARTAMENT 1+1 ME QIRA – MINE PEZA / RRUGA E DURRËSIT, TIRANË
Vendndodhja: Mine Peza – Rruga e Durrësit, Tiranë
Tipologjia: Apartament 1+1
Çmimi: 700€/muaj (neto)
Në një nga zonat më të preferuara dhe më qendrore të Tiranës, ofrohet për qira ky apartament 1+1, ideal si për banim ashtu edhe për aktivitet Airbnb, falë pozicionit strategjik vetëm pak minuta larg Sheshit Skënderbej dhe atraksioneve kryesore të qytetit.
Apartamenti ndodhet midis Rrugës së Durrësit dhe Mine Pezës, duke ofruar akses të menjëhershëm me qendrën, institucionet kryesore, transportin publik, restorantet dhe zonën e Bllokut.
Karakteristikat e pronës:
Tipologji 1+1 me organizim funksional.
I përshtatshëm për banim ose investim në Airbnb.
Dhomë gjumi me krevat king-size, dollap dhe ballkon privat.
Ambient i bollshëm ndenjeje, i cili mund të shërbejë edhe si dhomë gjumi, me divan të konvertueshëm në krevat dopio dhe ballkon të dytë.
Kuzhinë e pajisur plotësisht me frigorifer, furrë, çajnik elektrik dhe makinë kafeje (espresso).
Banjo e kompletuar me dush, bide, lavatriçe dhe tharëse flokësh.
Dy ballkone me ndriçim natyral dhe pamje të hapur.
Vetëm 3 minuta në këmbë nga Sheshi Skënderbej, Teatri i Operës dhe Baletit, Muzeu Historik Kombëtar, Galeria Kombëtare e Arteve, zona e Bllokut dhe institucione të rëndësishme financiare e administrative.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë:
069 83 93 876
LionsGate Real Estate – Çdo pronë një histori… eja ta shkruajmë bashkë!
Cel. : 0698393876
Në një nga zonat më të preferuara dhe më qendrore të Tiranës, ofrohet për qira ky apartament 1+1, ideal si për banim ashtu edhe për aktivitet Airbnb, falë pozicionit strategjik vetëm pak minuta larg Sheshit Skënderbej dhe atraksioneve kryesore të qytetit.
Apartamenti ndodhet midis Rrugës së Durrësit dhe Mine Pezës, duke ofruar akses të menjëhershëm me qendrën, institucionet kryesore, transportin publik, restorantet dhe zonën e Bllokut.
Karakteristikat e pronës:
Cel. : 0698393876
Location information