Tirane, jap me qera apartament 1+1 , 60 m² 550 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 60 m²
- Cmimi Euro
- 550 €
APARTAMENT 1+1 ME QIRA – SELVIA, TIRANË
Vendndodhja: Kryqëzimi i Rrugës Riza Cerova me Rrugën 4 Dëshmorët, Selvi, Tiranë
Tipologjia: Apartament 1+1
Sipërfaqja: 50 m²
Çmimi: 550 Euro/muaj
Jepet edhe për Airbnb.
Në një nga zonat më të aksesueshme të Tiranës, pranë kryqëzimit të Rrugës Riza Cerova me Rrugën 4 Dëshmorët, ofrohet me qira një apartament 1+1 i organizuar në mënyrë funksionale. Pozicionimi i tij e bën ideal si për banim afatgjatë, ashtu edhe për zhvillimin e aktivitetit Airbnb, falë afërsisë me qendrën dhe shërbimet kryesore të qytetit.
Karakteristikat e pronës:
Tipologji 1+1.
Sipërfaqe 50 m².
Pallat me ashensor.
Ambient i ndriçuar dhe praktik për jetesë.
I përshtatshëm për banim ose Airbnb.
Vendndodhje me akses të shpejtë drejt qendrës së Tiranës dhe transportit publik.
Zona e Selvisë është një ndër zonat më të preferuara për banim dhe investim, duke ofruar afërsi me shkolla, markete, farmaci, restorante, institucione dhe çdo shërbim të nevojshëm për një jetesë komode.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë:
069 83 93 876
LionsGate Real Estate – Çdo pronë një histori… eja ta shkruajmë bashkë!
Cel. : 0698393876
Në një nga zonat më të aksesueshme të Tiranës, pranë kryqëzimit të Rrugës Riza Cerova me Rrugën 4 Dëshmorët, ofrohet me qira një apartament 1+1 i organizuar në mënyrë funksionale. Pozicionimi i tij e bën ideal si për banim afatgjatë, ashtu edhe për zhvillimin e aktivitetit Airbnb, falë afërsisë me qendrën dhe shërbimet kryesore të qytetit.
Karakteristikat e pronës:
Cel. : 0698393876
Location information