Tirane, jap me qera 2+1+Aneks+Ballkon , 100 m² 700 € (Kopshti Zologjik)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
- Location Rruga + Nr.
- Kopshti Zologjik
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 100 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 700 €
APARTAMENT 2+1+2 ME QIRA – KOPSHTI ZOOLOGJIK, TIRANË
Vendndodhja: Kopshti Zoologjik, Tiranë
Tipologjia: Apartament 2+1+2
Sipërfaqja: 100 m²
Çmimi: 700 Euro/muaj
Ofrohet me qira një apartament 2+1+2, i pozicionuar pranë zonës së Kopshtit Zoologjik, një nga zonat më të preferuara dhe të qeta për banim në Tiranë. Me një sipërfaqe prej 100 m², apartamenti ofron ambiente të bollshme, ndriçim natyral dhe një organizim funksional, duke e bërë zgjedhjen ideale për familje ose individë që kërkojnë komoditet dhe cilësi jetese.
Prona ndodhet në një pallat me ashensor, duke ofruar lehtësi dhe akses të përshtatshëm në përditshmëri. Zona karakterizohet nga ajër i pastër, gjelbërim dhe afërsi me Parkun e Liqenit Artificial, si edhe me supermarkete, shkolla, kopshte, kafene, restorante dhe transport publik.
Karakteristikat e pronës:
Tipologji 2+1+2.
Sipërfaqe 100 m².
Pallat me ashensor.
Organizim funksional dhe ambiente të bollshme.
Zonë e qetë dhe shumë e kërkuar për banim.
Kopshti Zoologjik është një nga zonat më elitare të Tiranës, e njohur për infrastrukturën e zhvilluar, qetësinë dhe aksesin e shpejtë drejt qendrës së qytetit dhe Parkut të Madh.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë:
069 83 93 876
LionsGate Real Estate – Çdo pronë një histori… eja ta shkruajmë bashkë!
Cel. : 0698393876
Ofrohet me qira një apartament 2+1+2, i pozicionuar pranë zonës së Kopshtit Zoologjik, një nga zonat më të preferuara dhe të qeta për banim në Tiranë. Me një sipërfaqe prej 100 m², apartamenti ofron ambiente të bollshme, ndriçim natyral dhe një organizim funksional, duke e bërë zgjedhjen ideale për familje ose individë që kërkojnë komoditet dhe cilësi jetese.
Prona ndodhet në një pallat me ashensor, duke ofruar lehtësi dhe akses të përshtatshëm në përditshmëri. Zona karakterizohet nga ajër i pastër, gjelbërim dhe afërsi me Parkun e Liqenit Artificial, si edhe me supermarkete, shkolla, kopshte, kafene, restorante dhe transport publik.
Karakteristikat e pronës:
Cel. : 0698393876
Location information