Tirane, jap me qera 2+1 , 80 m² 600 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
- Siperfaqja m²
- 80 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 600 €
APARTAMENT 2+1 ME QIRA – PRANË GJIMNAZIT "PARTIZANI", TIRANË
Vendndodhja: Përballë Gjimnazit "Partizani", Tiranë
Tipologjia: Apartament 2+1
Çmimi: 60.000 Lekë/muaj
Ky apartament 2+1 ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, përballë Gjimnazit "Partizani", duke ofruar akses të shpejtë në rrugët kryesore të qytetit dhe në të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode. Apartamenti është i mobiluar dhe organizuar në mënyrë funksionale, duke e bërë një zgjedhje ideale për familje, çifte ose individë.
Karakteristikat e pronës:
Tipologji 2+1 me organizim praktik.
Apartament i mobiluar.
Pallat me ashensor.
Ambiente të ndriçuara dhe komode.
Vendndodhje strategjike pranë shkollave, marketeve, transportit publik dhe faciliteteve të tjera.
Zona pranë Gjimnazit "Partizani" ofron një kombinim të shkëlqyer të qetësisë dhe aksesit, me afërsi me institucione arsimore, qendra shërbimesh, kafene, restorante dhe transport publik, duke e bërë një ndër zonat më të preferuara për banim.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë:
069 83 93 876
LionsGate Real Estate – Çdo pronë një histori… eja ta shkruajmë bashkë!
Cel. : 0698393876
Ky apartament 2+1 ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, përballë Gjimnazit "Partizani", duke ofruar akses të shpejtë në rrugët kryesore të qytetit dhe në të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode. Apartamenti është i mobiluar dhe organizuar në mënyrë funksionale, duke e bërë një zgjedhje ideale për familje, çifte ose individë.
Karakteristikat e pronës:
Cel. : 0698393876
Location information