Shqiperi, jepet me qera ambjent biznesi Kati 1, 80 m² 800 € (Astir)
- Shqiperi
- Location Rruga + Nr.
- Astir
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 80 m²
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 800 €
Jepet me qira ambient biznesi në një nga zonat më të kërkuara të qytetit, pranë Nela 5, përballë Vila L.
Ambienti ndodhet në katin e parë dhe ka një sipërfaqe prej rreth 80 m². Pozicioni është shumë i favorshëm, me akses direkt në rrugën kryesore dhe shumë pranë stacionit të urbanit, duke ofruar lehtësi lëvizjeje dhe vizibilitet të lartë.
Organizimi dhe hapësira e bëjnë të përshtatshëm për një gamë të gjerë aktivitetesh, si:
Afterschool
Qendër kursesh (gjuhë të huaja, trajnime, etj.)
Studio arti (pikturë, skulpturë)
Balet / aktivitete kreative
Zyra për OJF apo biznese të ndryshme
Çmimi: 80.000lekë/muaj (neto)
Një mundësi shumë e mirë për të zhvilluar aktivitetin tuaj në një zonë me frekuentim të lartë.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : 0698528510
Ambienti ndodhet në katin e parë dhe ka një sipërfaqe prej rreth 80 m². Pozicioni është shumë i favorshëm, me akses direkt në rrugën kryesore dhe shumë pranë stacionit të urbanit, duke ofruar lehtësi lëvizjeje dhe vizibilitet të lartë.
Organizimi dhe hapësira e bëjnë të përshtatshëm për një gamë të gjerë aktivitetesh, si:
Afterschool
Qendër kursesh (gjuhë të huaja, trajnime, etj.)
Studio arti (pikturë, skulpturë)
Balet / aktivitete kreative
Zyra për OJF apo biznese të ndryshme
Çmimi: 80.000lekë/muaj (neto)
Një mundësi shumë e mirë për të zhvilluar aktivitetin tuaj në një zonë me frekuentim të lartë.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : 0698528510
Location information