Shqiperi, jepet me qera ambjent biznesi Kati 0, 50 m² 500 € (Rr.Elbasanit)
- Shqiperi
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 50 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 500 €
Ambient biznesi me qera - Rr.Elbasanit(VR006)
Ambient Biznesi me Qera – Rr.Elbasanit
Vendndodhja:Rr.Elbasanit,Tiranë.
Sipërfaqe: 50m²
Kati: 0
Çmimi: 500€/ muaj
Përshkrimi:
Jepet me qira ambient biznesi në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, përgjatë Rrugës së Elbasanit. Ambienti ndodhet në katin 0 dhe ka një sipërfaqe prej 50 m² të brendshme dhe 20 m² verandë të jashtme, të shfrytëzueshme për aktivitet. Me hyrje të dedikuar dhe organizim praktik të hapësirës, ambienti është i përshtatshëm për çdo lloj aktiviteti biznesi si: kafene, butik, zyrë, sallon bukurie apo shërbime të tjera tregtare. Vendndodhja elitare, qarkullimi i lartë dhe ekspozimi i mirë e bëjnë këtë pronë një zgjedhje ideale për zhvillim të qëndrueshëm profesional.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, na kontaktoni!
Tel: +355 69 673 4461
VR006
Cel. : +355 69 673 4461

Jepet me qira ambient biznesi në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, përgjatë Rrugës së Elbasanit. Ambienti ndodhet në katin 0 dhe ka një sipërfaqe prej 50 m² të brendshme dhe 20 m² verandë të jashtme, të shfrytëzueshme për aktivitet. Me hyrje të dedikuar dhe organizim praktik të hapësirës, ambienti është i përshtatshëm për çdo lloj aktiviteti biznesi si: kafene, butik, zyrë, sallon bukurie apo shërbime të tjera tregtare. Vendndodhja elitare, qarkullimi i lartë dhe ekspozimi i mirë e bëjnë këtë pronë një zgjedhje ideale për zhvillim të qëndrueshëm profesional.

Tel: +355 69 673 4461

Cel. : +355 69 673 4461
Contact WhatsApp
Location information