• Shitet WWW.PERRALLASHQIP.ORG 550 Euro

Shitet website https://perrallashqip.org

6 vjet domain
Ne shitje perfshihet domian dhe host
Deri 60.000 klikime mujore
Aktualisht ben leke nga reklama shqiptare dhe te huaja. boost.al mgid.com adsterra.com
I bere me wordpress, shume i lehte per tu perdorur. Dhe ka mbi 500 postime.

Ne shitje perfshihen edhe rrjetet sociale dhe list me adresa e-maile qe bejne subscriebe ne website

Kontaktoni vetem ne perrallashqip@gmail.com
 


Contact
Back
Top