• Ndermjetesim Pasurish te Paluajtshme "INF 93" www.inf-93.com

Real Estate "INF 93" eshte krijuar ne vitin 1993.
Eshte e para agjensi e organizuar ne Shqiperi.
Qe prej 31 vjetesh vepron suksesshem e me profesionalizem ne
tregun e pasurive te paluajtshme, duke bere ndermjetesime ne shitje dhe dhenie me qira
te mijra apartamenteve te banimit, vilave, trojeve, dyqaneve, magazinave, etj.
Duke qene e pranishme ne treg qe nga viti 1993, vit kur filloi
privatizimi i pasurive te paluajtshme, duke ndjekur hap pas hapi
evoluimin e tregut te ketyre pasurive, Real Estate INF 93 ka
hartuar studimin e vlerave te tregut per apartamentet e banimit ne
qytetin e Tiranes qe nga viti 1993 deri ne 2023, duke e pasuruar ate
me te dhena te shumta, me te dhena krahasuese te zhvillimit te
ketij tregu, me tabela e grafike per cdo zone te Tiranes ne vecanti e
per gjithe qytetin e Tiranes ne pergjithesi.
 


Contact WhatsApp
Back
Top