• Boattrips.al

Boattrips.al është një platformë online që ofron një gamë të gjerë udhëtimesh me anije për të eksploruar bregdetin e mrekullueshëm të Shqipërisë, duke përfshirë Parkun Kombëtar Natyror të Karaburunit dhe Sazanit.
Platforma ofron një përvojë të lehtë të rezervimit, duke mundësuar përdoruesve të prenotojnë lehtësisht udhëtimin e tyre të dëshiruar dhe të paguajnë sigurtë në internet përmes Mastercard ose Visa.
Boattrips.al bashkëpunon me BKT, një bankë lider shqiptare, për të siguruar procesin e pagesave në mënyrë të sigurt dhe të besueshme.
Me Boattrips.al, përdoruesit mund të zgjedhin nga një varietet opsionesh udhëtimi, duke përfshirë udhëtime për familje, ture ne grup dhe ture private të personalizuara, gjithashtu edhe të vizitojnë Parkun Kombëtar të Natyror të Karaburunit dhe Sazanit gjatë këtyre udhëtimeve.
Platforma e Boattrips.al ofron një eksperiencë të rehatshme dhe të sigurt të rezervimit dhe pagesës në internet.

Cel. : +355682962000
email: info@boattrips.al
web: www.boattrips.al
 


Contact WhatsApp
Back
Top