• APARTAMENT 2+1+PARKIM ME QIRA 1.000 € RR.ELBASANIT , REZIDENCA XHELUKS

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Location Rruga + Nr.
RRUGA E ELBASANIT
Tipi
apartament
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
1000 €
🔺️Jepet me qira apartament 2+1 me dy tualete, i vendosur në një nga komplekset më të kërkuara dhe cilësore të zonës,
📍Kompleksi Xheluks, në Rrugën e Elbasanit. Apartamenti nuk është banuar më parë dhe ofron qetësi maksimale, ajër të pastër si dhe një pamje të hapur e çlodhëse.
Ndodhet në katin e 6-t të ndërtesës dhe ka orientim nga lindja, duke garantuar ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
* Sipërfaqe 87 m²;
* Tipologjia: 2+1+2 tualete
* 1 vendparkim me qepen me pult, përfshirë në çmim Apartamenti jepet me qira i mobiluar dhe është realizuar me materiale e pajisje të cilësisë së lartë, duke u dalluar qartë nga apartamentet standarde të kompleksit. * * *Kuzhinë moderne e pajisur me elektroshtëpiake cilësore; parket, mobilim bashkëkohor dhe i personalizuar; sistem ndriçimi dekorativ dhe funksional
* tualete të realizuara me materiale premium; punime dhe detaje shtesë përtej standardeve të ndërtuesit.
* Një mundësi ideale për familje ose individë që kërkojnë qetësi, komoditet, ndërtim cilësor, siguri dhe jetesë në një nga rezidencat më prestigjioze të Tiranës.

Cel. : 0692062443

Contact WhatsApp
Location information
address
RRUGA E ELBASANIT, Tirane, Shqiperi
Back