KURSE PER BERBER.
ME NJE EKSPERIENCE 20 VJECARE NE FUSHEN E KURSEVE PER BERBER
BARBER SCHOOL "SAMO"
ZHVILLON KURSE 4 DHE 6 MUJORE PER BERBER PROGRAMI ESHTE KRYESISHT PRAKTIK SEPSE...