Zona/Rruga : Rr.Isuf Elezi

SUPER OKAZION - SHITET AKTIVITETI PER ARSYE EMIGRIMI

Shitet biznesi me atlete origjinale gjermane per arsye emigrimi, me super vendodhje dhe klientele te ngritur....