Shiten Sobe, lavatrice, tharese rrobash dhe mikrovale.
Artikujt jane te importuara nga USA dhe jane te markes General Elektrik shume cilesorw.


Soba 20.000 leke
Lavatrice 20.000 leke 10 kg...