Shitet per arsye mos perdorimi
Canon EOS 90D
Lente Canon 18-135 mm USM + Hood dhe filter
15,000 shkrepje- 1 vit perdorim

Aparati eshte i shoqeruar me kutit origjinale dhe fature blerje.
...