Shitet videoteke me
mbi 4300 filma,filma te vjeter dhe te rinj
mbi 250 lojra per pc,
1000 kapak me kopertina,
2000 kopertina,
1 pc ,
1 duplikator per te kopjuar filmat dhe cd,
20 rafte per...