Blejme dhe shesim mobilje te perdorura:
dhoma gjumi, dollape, krevat, divane, kolltuqe, guzhina - kontrabufe, banak lokali, elektroshtepiake etj..
Paguajme menjehere kesh ne dore, me cmimin me te...