Shitet Karroce Invaliditeti me mbeshtetese,per cdo moshe ,per peshe deri 100kg.E pershtatshme per Persona qe duan Rekuperim te shpejt per te ecur ,pas nje demtimi Fizik.
Karroca eshte e re ,dhe...