Ofroj vend te lire pune ne pozicionin Buke pjekes, te jete me eskperience pune.
Paga mujore shume e kenaqeshme si dhe me siguracione te perfshira.
Puna gjendet ne rr.Muhamed Deliu pallati Agli...