Kerkohet punetore me eksperience ne fushen e parukeris dhe estetikes (prerje,depilim,masazh,mbushje thonjsh me xhel).
Adresa: Lulishtja 1Maji
Ura e Tabakeve ,Pallati i ri.

Cel. : 0696121069/...