Contact

njoftime.com është një platformë e hapur në qershor 2004,
në të cilën mund të publikosh oferta ose të kërkosh:
artikuj, mallra, shërbime
por edhe njoftime apo shpallje për aktivitete kulturore,
evenimente tregtare, panaire, ekspozita.. etj.

Me mbi + 1.000.000 përdorues dhe e ndarë në rubrika te veçanta si:
tregu i punës
tregu i makinave
tregu elektronik
tregu i shtëpive (pasuri te paluajtshme)
tregu i shërbimeve .... apo Adresari i biznesit

.......por edhe sipas rajoneve dhe qyteteve si nga
Shqipëria ashtu edhe nga Kosova e Mali i zi,
nga Maqedonia apo Diaspora.....
njoftime.com ofron një alternativë për zgjerimin e tregut ofertë - kërkesë.
(...këtu edhe më shumë mbi historikun)

disa shifra / statistika aktuale gjenden këtu

Kuptohet që kjo iniciativë, ka nevojë per mbështetje dhe bashkpunëtorë,
specialistë nga fusha dhe rajone të ndryshme.

Nëse sheh interes, je i mirëseardhur ne grupin e punës…

Vërejtjet dhe sygjerimet janë të mirëpritura!

kontakti / Support

  Filiali Tiranë - Albania

njoftime.com
Arben Mako (PF)
Nipt: M11518004O
Rr. Irfan Tomini AL - Tiranë
Cel: +355 69 33 27 078
marketing@njoftime.com  Filiali Gjermani

Rezart Mako

Friedenheimer Str. 16
D-80687 München
Cel: +49 172 8506540
stafi@njoftime.com
skype ID: rezartmako

Ing. Arben Moko

Flemischweg 5 a
D-80689 München
Cel: +49 1728506540
beni@njoftime.com

Dipl. Math. Kledia Kumbaro

Friedenheimer Str. 16
D-80687 München
Cel: +49 172 8506540
kledia@njoftime.com

  Filiali Itali

Carmela

italia@njoftime.com

  Filiali Greqi

Joana Athine

greqia@njoftime.com

  Filiali UK

Milka Carcani

UK - London
marketing@njoftime.com


Pagesat - [payment details]

Pagesa Online Paypal
Back
Top