rubrika12

Specifikat/Specializimi
Jemi nje grup muzikor,
mosha 20-24, luajme muzike pop, funky,blues,
rock & roll, rock,balada, piano bar, popullore qytetare etj.
kerkojme te punesohemi ne ndonje ambjent ku mund te luajme muzike live,
si instrumentale po ashtu dhe vokale.
si dhe kerkojme nje MENAXHER MUZIKOR,
qe na mundeson ambjentet ku te luajme muzike live dhe ai mban % e tij.
Shteti
Shqipëri
Qyteti
Tiranë
Adresa
elbasanit
Kodi postal
1000
Back
Top