Shiko Profilin: ONLINE NOW - www.njoftime.com
HP Assist-Digital 728 2022
Tab Content
 • ONLINE NOW's Avatar
  20.01.2022, 17:05
  Online Now shpk, kerkon te punesoje konsulent per sherbim klienti ne gjuhen gjermane. Kushtet e punes: -Page te kenaqshme mbi mesataren e tregut; -Ambjent serioz dhe pozitiv; -Rritje profesionale; -Pune me orar te plote dhe me turne. Kandidatet do te jene te pershtatshem nese: -Zoterojne gjuhen gjermane (preferohen kandidate qe i zoterojne anglisht dhe gjermanisht por do te merren ne konsiderate edhe kandidate qe zoterojne vetem gjermanishten); -Zoterojne njohuri baze te perdorimit te kompjutrit dhe programeve office; -Kane integritet dhe aftesi te mira komunikuese. Te interesuarit jane te lutur te na nisni cv ne e-mail: jobs@onlinenow.eu Cdo e dhene personale qe do te dergohet ne adresen tone do te trajtohet ne respektim te Ligjit Nr.9887, datė 10.3.2008 PĖR MBROJTJEN E TĖ DHĖNAVE PERSONALE.
  0 replies | 355 view(s)
 • ONLINE NOW's Avatar
  20.01.2022, 17:05
  Online Now shpk, kerkon te punesoje konsulent per sherbim klienti ne gjuhen gjermane. Kushtet e punes: -Page te kenaqshme mbi mesataren e tregut; -Ambjent serioz dhe pozitiv; -Rritje profesionale; -Pune me orar te plote dhe me turne. Kandidatet do te jene te pershtatshem nese: -Zoterojne gjuhen gjermane (preferohen kandidate qe i zoterojne anglisht dhe gjermanisht por do te merren ne konsiderate edhe kandidate qe zoterojne vetem gjermanishten); -Zoterojne njohuri baze te perdorimit te kompjutrit dhe programeve office; -Kane integritet dhe aftesi te mira komunikuese. Te interesuarit jane te lutur te na nisni cv ne e-mail: jobs@onlinenow.eu Cdo e dhene personale qe do te dergohet ne adresen tone do te trajtohet ne respektim te Ligjit Nr.9887, datė 10.3.2008 PĖR MBROJTJEN E TĖ DHĖNAVE PERSONALE.
No More Results
About ONLINE NOW
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
ONLINENOW sh.p.k.
Adresa:
Rruga "Xhanfize Keko"(Varri i Bamit), Kompleksi "Colombo 2", Pall. M&I
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Call Center

kartvizita

Edit Value

ONLINENOW sh.p.k.
Address: Rruga "Xhanfize Keko"(Varri i Bamit), Kompleksi "Colombo 2", Pall. M&I, Kati II
Tirana, Albania

http://wikimapia.org/#lang=en&lat=41...ombo-2-Complex
Njoftime
45